Referencer

“Kanon fed oplevelse, med det helt rigtige isenkram 🙂 Helt sikkert besøget og et genbesøg værd :)”
Nicolai Bjerre

“Super fed oplevelse at kunne køre race på så sej en simulator 🙂 det kan varmt anbefales for alle 🙂 “
Chres Juul Jørgensen

“Super great experience. I wish I could visit RacingRoom again. It’s a place worth of visiting!”
Adam Kalwa

“Skide skægt, især hvis man er en gruppe på 4 🙂 “
Mikkel Holch

“fabelagtig oplevelse… alle bør prøve en tur…”
Steven Salsgaard

“Rigtig sjovt og underholdende kørsel 🙂 “
Nicolaj Jacobsen

IMG_3865

RacingRoom har siden 2015 støttet og samarbejdet med  Verdens mest berejste Pølsevogn og Fanny Posselt, der inspirerer og skaber social forandring for udsatte børn og deres familier både lokalt og globalt. Du kan læse mere om den sociale forandring der er skabt i 2017 i vores COOL DOG DIPLOM.

Fanny Posselt, der er skaber af den unikke Pølsevogn, er social entreprenør og har delt ca. 62.731 hotdogs ud i 19 lande på 5 kontinenter siden 2003. Mere end 100.000 mennesker har med-invisteret i projektet om at skabe social forandring.

Verdens mest berejste Pølsevogn har blandt andet støttet børn med gigt, fyldt de danske fængsler med legetøj, bygget et børnehjem i Kina, etableret mikrovirksomheder i Sydafrika og Indien, kick startet nye aktiviteter i Ittoqqortoormiit, Grønland med det formål at højne livskvaliteten for børn og støttet The Alannah and Madeline Foundation i Australien, som forebygger vold mod børn.

Verdens mest berejste Pølsevogn er hele tiden på farten for at gøre en forskel!

Derudover sponsorerer vi hvert år nogle motorsports udøvere. I 2022 støtter vi Rasmus VendelboMathilde Smed og Nicolaj Kandborg.